Kolomba - A Kolomba név jelentése, Kolomba névnapjai, Kolomba név becézése és más érdekességek:

● A Kolomba név eredete: olasz

● A Kolomba név jelentése:

galamb

● A Kolomba név becézése / Kolomba becenevei:

Limba, Limbu, Limbuka, Libu, Koli, Kolus

● Kolomba névnapja:

május 20.szeptember 17.
● A Kolomba név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kolomba név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kolomba névről? Görgess lejjebb!
A Kolomba az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kolomba névről

● A Kolomba név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kolomba név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Kolomba névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Kolomba név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kolomba név ? Jó helyen jársz!
A Kolomba: 7 betűből álló női név / lánynév
A Kolomba név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Kolomba név magánhangzói: A, O,
A Kolomba név mássalhangzói: B, K, L, M,
A Kolomba név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Kolomba névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kolomba névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kolomba névvel kapcsolatban. a Kolomba név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kolomba név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kolomba név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kolomba névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kolomba név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kolomba nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kolomba névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!