Pompília - A Pompília név jelentése, Pompília névnapjai, Pompília név becézése és más érdekességek:

● A Pompília név eredete: latin

● A Pompília név jelentése:

ötödik

● A Pompília név becézése / Pompília becenevei:

Pili, Lia, Lius, Liuka, Pompi, Pompika, Pompos, Pompó

● Pompília névnapja:

július 15.
● A Pompília név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Pompília név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Pompília névről? Görgess lejjebb!
A Pompília az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Pompília névről

● A Pompília név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Pompília név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + P ( 7 ) + Í ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 46 ( 4 + 6 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Pompília névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Pompília név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Pompília név ? Jó helyen jársz!
A Pompília: 8 betűből álló női név / lánynév
A Pompília név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Pompília név magánhangzói: A, I, Í, O,
A Pompília név mássalhangzói: L, M, P,
A Pompília név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Pompília névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Pompília névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Pompília névvel kapcsolatban. a Pompília név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Pompília név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Pompília név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Pompília névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Pompília név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Pompília nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Pompília névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!