Perpétua - A Perpétua név jelentése, Perpétua névnapjai, Perpétua név becézése és más érdekességek:

● A Perpétua név eredete: latin

● A Perpétua név jelentése:

állandó, szakadatlan, állhatatos

● A Perpétua név becézése / Perpétua becenevei:

Péti, Pétuka, Pétuci, Pétus, Tuci

● Perpétua névnapja:

március 6.március 7.
● A Perpétua név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Perpétua név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Perpétua névről? Görgess lejjebb!
A Perpétua az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Perpétua névről

● A Perpétua név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Perpétua név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + P ( 7 ) + É ( 5 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + A ( 1 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Perpétua névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Perpétua név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Perpétua név ? Jó helyen jársz!
A Perpétua: 8 betűből álló női név / lánynév
A Perpétua név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Perpétua név magánhangzói: A, E, É, U,
A Perpétua név mássalhangzói: P, R, T,
A Perpétua név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Perpétua névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Perpétua névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 114 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 68 női név / lány név és 46 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Perpétua névvel kapcsolatban. a Perpétua név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Perpétua név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Perpétua név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Perpétua névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Perpétua név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Perpétua nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Perpétua névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!