Pompónia - A Pompónia név jelentése, Pompónia névnapjai, Pompónia név becézése és más érdekességek:

● A Pompónia név eredete: latin

● A Pompónia név jelentése:

a Pomponius nemzetséghez tartozó

● A Pompónia név becézése / Pompónia becenevei:

Pompó, Pompi, Pompos, Pompus, Póni, Pónia, Nia, Nius

● Pompónia névnapja:

október 30.szeptember 19.
● A Pompónia név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Pompónia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Pompónia névről? Görgess lejjebb!
A Pompónia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Pompónia névről

● A Pompónia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Pompónia név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + P ( 7 ) + Ó ( 6 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Pompónia névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Pompónia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Pompónia név ? Jó helyen jársz!
A Pompónia: 8 betűből álló női név / lánynév
A Pompónia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Pompónia név magánhangzói: A, I, O, Ó,
A Pompónia név mássalhangzói: M, N, P,
A Pompónia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Pompónia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Pompónia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Pompónia névvel kapcsolatban. a Pompónia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Pompónia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Pompónia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Pompónia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Pompónia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Pompónia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Pompónia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!