Roszánó - A Roszánó név jelentése, Roszánó névnapjai, Roszánó név becézése és más érdekességek:

● A Roszánó név eredete: olasz

● A Roszánó név jelentése:

tanár, ő aki tanít, tanító ( a Rosano olasz névből )

● A Roszánó név becézése / Roszánó becenevei:

Rosz, Roszi, Roszkó, Szánó, Szán

● Roszánó névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Roszánó név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Roszánó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Roszánó névről? Görgess lejjebb!
A Roszánó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Roszánó névről

● A Roszánó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Roszánó név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Roszánó névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Roszánó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Roszánó név ? Jó helyen jársz!
A Roszánó: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Roszánó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Roszánó név magánhangzói: Á, O, Ó,
A Roszánó név mássalhangzói: SZ, N, R,
A Roszánó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Roszánó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Roszánó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Roszánó névvel kapcsolatban. a Roszánó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Roszánó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Roszánó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Roszánó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Roszánó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Roszánó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Roszánó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!