Rovéna - A Rovéna név jelentése, Rovéna névnapjai, Rovéna név becézése és más érdekességek:

● A Rovéna név eredete: angol

● A Rovéna név jelentése:

fehér dárda, híres barát

● A Rovéna név becézése / Rovéna becenevei:

Rovi, Rovica, Rovika, Rovcsi, Véni, Vénus

● Rovéna névnapja:

július 30.
● A Rovéna név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rovéna név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rovéna névről? Görgess lejjebb!
A Rovéna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rovéna névről

● A Rovéna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rovéna név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + V ( 4 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Rovéna névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Rovéna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rovéna név ? Jó helyen jársz!
A Rovéna: 6 betűből álló női név / lánynév
A Rovéna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Rovéna név magánhangzói: A, É, O,
A Rovéna név mássalhangzói: N, R, V,
A Rovéna név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Rovéna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rovéna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rovéna névvel kapcsolatban. a Rovéna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rovéna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rovéna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rovéna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rovéna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rovéna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rovéna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!