Szelemér - A Szelemér név jelentése, Szelemér névnapjai, Szelemér név becézése és más érdekességek:

● A Szelemér név eredete: magyar

● A Szelemér név jelentése:

ivadék, sarj, leszármazott

● A Szelemér név becézése / Szelemér becenevei:

Szele, Szelus, Szeluka, Szelkó, Lemér, Elemér

● Szelemér névnapja:

február 8.július 17.szeptember 12.
● A Szelemér név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szelemér név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szelemér névről? Görgess lejjebb!
A Szelemér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szelemér névről

● A Szelemér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szelemér név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Szelemér névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Szelemér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szelemér név ? Jó helyen jársz!
A Szelemér: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szelemér név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Szelemér név magánhangzói: E, É,
A Szelemér név mássalhangzói: SZ, L, M, R,
A Szelemér név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szelemér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szelemér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szelemér névvel kapcsolatban. a Szelemér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szelemér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szelemér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szelemér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szelemér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szelemér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szelemér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!