Tegza - A Tegza név jelentése, Tegza névnapjai, Tegza név becézése és más érdekességek:

● A Tegza név eredete: magyar

● A Tegza név jelentése:

tegez ( nyíltartó )

● A Tegza név becézése / Tegza becenevei:

Tegzi, Tegzus, Tegzuka, Tegzácska

● Tegza névnapja:

október 15.
● A Tegza név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Tegza név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tegza névről? Görgess lejjebb!
A Tegza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tegza névről

● A Tegza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tegza név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Tegza névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Tegza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tegza név ? Jó helyen jársz!
A Tegza: 5 betűből álló női név / lánynév
A Tegza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Tegza név magánhangzói: A, E,
A Tegza név mássalhangzói: G, T, Z,
A Tegza név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Tegza névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Tegza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tegza névvel kapcsolatban. a Tegza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tegza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tegza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tegza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tegza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tegza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tegza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!