Zsorzsett - A Zsorzsett név jelentése, Zsorzsett névnapjai, Zsorzsett név becézése és más érdekességek:

● A Zsorzsett név eredete: francia

● A Zsorzsett név jelentése:

földműves, gazdálkodó ( A György férfinév francia megfelelőjéből )

● A Zsorzsett név becézése / Zsorzsett becenevei:

Zsorzsi, Zsorzsika, Zsetti, Zsettus, Zsettuka, Zsettuci, Zsettka

● Zsorzsett névnapja:

február 15.december 9.
● A Zsorzsett név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zsorzsett név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsorzsett névről? Görgess lejjebb!
A Zsorzsett az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsorzsett névről

● A Zsorzsett név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsorzsett név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) = 42 ( 4 + 2 )
A Zsorzsett névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Zsorzsett név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsorzsett név ? Jó helyen jársz!
A Zsorzsett: 9 betűből álló női név / lánynév
A Zsorzsett név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zsorzsett név magánhangzói: E, O,
A Zsorzsett név mássalhangzói: ZS, R, T,
A Zsorzsett név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zsorzsett névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zsorzsett névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsorzsett névvel kapcsolatban. a Zsorzsett név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsorzsett név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsorzsett név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsorzsett névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsorzsett név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsorzsett nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsorzsett névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!