Aragorn - Az Aragorn név jelentése, Aragorn névnapjai, Aragorn név becézése és más érdekességek:

● Az Aragorn név eredete: fantázia - egyéni névalkotás

● Az Aragorn név jelentése:

Tolkien: Gyűrűk Ura karaktere

● Az Aragorn név becézése / Aragorn becenevei:

Ari, Arika, Gorni, Gornika

● Aragorn névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Aragorn név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Aragorn név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Aragorn névről? Görgess lejjebb!
Az Aragorn az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Aragorn névről

● Az Aragorn név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Aragorn név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + G ( 7 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Aragorn névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Aragorn név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Aragorn név ? Jó helyen jársz!
Az Aragorn: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Aragorn név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Aragorn név magánhangzói: A, O,
Az Aragorn név mássalhangzói: G, N, R,
Az Aragorn név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Aragorn névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Aragorn névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 507 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 324 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Aragorn névvel kapcsolatban. az Aragorn név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Aragorn név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Aragorn név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Aragorn névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Aragorn név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Aragorn nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Aragorn névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!