Artemon - Az Artemon név jelentése, Artemon névnapjai, Artemon név becézése és más érdekességek:

● Az Artemon név eredete: görög

● Az Artemon név jelentése:

ép, egészséges

● Az Artemon név becézése / Artemon becenevei:

Arti, Monka, Monki, Artika

● Artemon névnapja:

október 20.
● Az Artemon név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Artemon név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Artemon névről? Görgess lejjebb!
Az Artemon az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Artemon névről

● Az Artemon név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Artemon név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Artemon névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Artemon név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Artemon név ? Jó helyen jársz!
Az Artemon: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Artemon név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Artemon név magánhangzói: A, E, O,
Az Artemon név mássalhangzói: M, N, R, T,
Az Artemon név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Artemon névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Artemon névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Artemon névvel kapcsolatban. az Artemon név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Artemon név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Artemon név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Artemon névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Artemon név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Artemon nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Artemon névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!