Agapion - Az Agapion név jelentése, Agapion névnapjai, Agapion név becézése és más érdekességek:

● Az Agapion név eredete: görög - latin

● Az Agapion név jelentése:

szeretett ( A latin Agapius névből származik )

● Az Agapion név becézése / Agapion becenevei:

Agapi, Agus, Pion, Pius

● Agapion névnapja:

április 1.
● Az Agapion név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Agapion név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Agapion névről? Görgess lejjebb!
Az Agapion az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Agapion névről

● Az Agapion név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Agapion név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + G ( 7 ) + A ( 1 ) + P ( 7 ) + I ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 36 ( 3 + 6 )
Az Agapion névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Agapion név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Agapion név ? Jó helyen jársz!
Az Agapion: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Agapion név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Agapion név magánhangzói: A, I, O,
Az Agapion név mássalhangzói: G, N, P,
Az Agapion név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Agapion névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Agapion névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Agapion névvel kapcsolatban. az Agapion név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Agapion név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Agapion név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Agapion névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Agapion név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Agapion nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Agapion névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!