Antigon - Az Antigon név jelentése, Antigon névnapjai, Antigon név becézése és más érdekességek:

● Az Antigon név eredete: görög

● Az Antigon név jelentése:

ellenkező, makacsnak született ( Az Antigonus rövidülése )

● Az Antigon név becézése / Antigon becenevei:

Anti, Antika, Tigó, Gonka

● Antigon névnapja:

február 23.
● Az Antigon név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Antigon név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Antigon névről? Görgess lejjebb!
Az Antigon az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Antigon névről

● Az Antigon név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Antigon név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + G ( 7 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Antigon névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Antigon név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Antigon név ? Jó helyen jársz!
Az Antigon: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Antigon név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Antigon név magánhangzói: A, I, O,
Az Antigon név mássalhangzói: G, N, T,
Az Antigon név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Antigon névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Antigon névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Antigon névvel kapcsolatban. az Antigon név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Antigon név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Antigon név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Antigon névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Antigon név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Antigon nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Antigon névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!