Algernon - Az Algernon név jelentése, Algernon névnapjai, Algernon név becézése és más érdekességek:

● Az Algernon név eredete: francia - normann

● Az Algernon név jelentése:

szakállas,bajuszos

● Az Algernon név becézése / Algernon becenevei:

Algi, Algika, Gerni, Gernon

● Algernon névnapja:

január 1.
● Az Algernon név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Algernon név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Algernon névről? Görgess lejjebb!
Az Algernon az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Algernon névről

● Az Algernon név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Algernon név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + G ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 41 ( 4 + 1 )
Az Algernon névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Algernon név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Algernon név ? Jó helyen jársz!
Az Algernon: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Algernon név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Algernon név magánhangzói: A, E, O,
Az Algernon név mássalhangzói: G, L, N, R,
Az Algernon név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Algernon névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Algernon névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Algernon névvel kapcsolatban. az Algernon név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Algernon név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Algernon név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Algernon névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Algernon név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Algernon nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Algernon névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!