Azriel - Az Azriel név jelentése, Azriel névnapjai, Azriel név becézése és más érdekességek:

● Az Azriel név eredete: héber

● Az Azriel név jelentése:

Isten a segítőm

● Az Azriel név becézése / Azriel becenevei:

Azi, Riell, Rielke, Azika

● Azriel névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Azriel név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Azriel név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Azriel névről? Görgess lejjebb!
Az Azriel az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Azriel névről

● Az Azriel név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Azriel név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + Z ( 8 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Azriel névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Azriel név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Azriel név ? Jó helyen jársz!
Az Azriel: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Azriel név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Azriel név magánhangzói: A, E, I,
Az Azriel név mássalhangzói: L, R, Z,
Az Azriel név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Azriel névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Azriel névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Azriel névvel kapcsolatban. az Azriel név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Azriel név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Azriel név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Azriel névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Azriel név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Azriel nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Azriel névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!