Arlen - Az Arlen név jelentése, Arlen névnapjai, Arlen név becézése és más érdekességek:

● Az Arlen név eredete: ír - gall - angol

● Az Arlen név jelentése:

biztosíték, zálog, ígéret ( Az Árlen név alakváltozata )

● Az Arlen név becézése / Arlen becenevei:

Ari, Arli, Arlenka, Arlus, Len, Lenka, Lenkó

● Arlen névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Arlen név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Arlen név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Arlen névről? Görgess lejjebb!
Az Arlen az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Arlen névről

● Az Arlen név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Arlen név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + R ( 9 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Arlen névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Arlen név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Arlen név ? Jó helyen jársz!
Az Arlen: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Arlen név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Arlen név magánhangzói: A, E,
Az Arlen név mássalhangzói: L, N, R,
Az Arlen név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Arlen névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Arlen névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 503 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 321 női név / lány név és 182 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Arlen névvel kapcsolatban. az Arlen név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Arlen név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Arlen név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Arlen névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Arlen név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Arlen nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Arlen névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!