Albin - Az Albin név jelentése, Albin névnapjai, Albin név becézése és más érdekességek:

● Az Albin név eredete: latin

● Az Albin név jelentése:

fehér ( A latin Albinus családnévből ered )

● Az Albin név becézése / Albin becenevei:

Albi, Albika, Binus, Nusi, Albinka

● Albin névnapja:

március 1.június 22.október 26.február 5.
● Az Albin név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Albin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Albin névről? Görgess lejjebb!
Az Albin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Albin névről

● Az Albin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Albin név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + B ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Albin névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Albin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Albin név ? Jó helyen jársz!
Az Albin: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Albin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Albin név magánhangzói: A, I,
Az Albin név mássalhangzói: B, L, N,
Az Albin név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Albin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Albin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Albin névvel kapcsolatban. az Albin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Albin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Albin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Albin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Albin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Albin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Albin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!