Efrém - Az Efrém név jelentése, Efrém névnapjai, Efrém név becézése és más érdekességek:

● Az Efrém név eredete: héber

● Az Efrém név jelentése:

kettős termés, kettős örökség ( Az Efraim név névváltozata )

● Az Efrém név becézése / Efrém becenevei:

Efra, Frus, Fra, Frémus

● Efrém névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Efrém név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Efrém név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Efrém névről? Görgess lejjebb!
Az Efrém az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Efrém névről

● Az Efrém név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Efrém név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + F ( 6 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + M ( 4 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Efrém névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Efrém név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Efrém név ? Jó helyen jársz!
Az Efrém: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Efrém név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Efrém név magánhangzói: E, É,
Az Efrém név mássalhangzói: F, M, R,
Az Efrém név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Efrém névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Efrém névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Efrém névvel kapcsolatban. az Efrém név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Efrém név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Efrém név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Efrém névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Efrém név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Efrém nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Efrém névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!