Ingmár - Az Ingmár név jelentése, Ingmár névnapjai, Ingmár név becézése és más érdekességek:

● Az Ingmár név eredete: germán - norvég

● Az Ingmár név jelentése:

Ing fia

● Az Ingmár név becézése / Ingmár becenevei:

Ingi, Ingus, Ingike, Inguka, Mári, Márka, Máró

● Ingmár névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Ingmár név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Ingmár név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ingmár névről? Görgess lejjebb!
Az Ingmár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ingmár névről

● Az Ingmár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ingmár név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + M ( 4 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Ingmár névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ingmár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ingmár név ? Jó helyen jársz!
Az Ingmár: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ingmár név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ingmár név magánhangzói: Á, I,
Az Ingmár név mássalhangzói: G, M, N, R,
Az Ingmár név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ingmár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ingmár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 118 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 79 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ingmár névvel kapcsolatban. az Ingmár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ingmár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ingmár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ingmár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ingmár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ingmár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ingmár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!