Izsák - Az Izsák név jelentése, Izsák névnapjai, Izsák név becézése és más érdekességek:

● Az Izsák név eredete: héber ( bibliai )

● Az Izsák név jelentése:

nevetés, Isten nevetett

● Az Izsák név becézése / Izsák becenevei:

Izsa, Izsu, Izsuka, Izska, Zsáki

● Izsák névnapja:

május 15.október 19.
● Az Izsák név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Izsák név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Izsák névről? Görgess lejjebb!
Az Izsák az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Izsák névről

● Az Izsák név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Izsák név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + Á ( 1 ) + K ( 2 ) = 21 ( 2 + 1 )
Az Izsák névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Izsák név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Izsák név ? Jó helyen jársz!
Az Izsák: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Izsák név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Izsák név magánhangzói: Á, I,
Az Izsák név mássalhangzói: ZS, K,
Az Izsák név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Izsák névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Izsák névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Izsák névvel kapcsolatban. az Izsák név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Izsák név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Izsák név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Izsák névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Izsák név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Izsák nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Izsák névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!