Izaiás - Az Izaiás név jelentése, Izaiás névnapjai, Izaiás név becézése és más érdekességek:

● Az Izaiás név eredete: héber

● Az Izaiás név jelentése:

Jahve szabadulása ( Az Ézsaiás alakváltozata. )

● Az Izaiás név becézése / Izaiás becenevei:

Iza, Izu, Izuka, Izka, Zai, Zaiás, Zaja

● Izaiás névnapja:

július 6.
● Az Izaiás név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Izaiás név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Izaiás névről? Görgess lejjebb!
Az Izaiás az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Izaiás névről

● Az Izaiás név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Izaiás név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Izaiás névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Izaiás név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Izaiás név ? Jó helyen jársz!
Az Izaiás: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Izaiás név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Izaiás név magánhangzói: A, Á, I,
Az Izaiás név mássalhangzói: S, Z,
Az Izaiás név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Izaiás névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Izaiás névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Izaiás névvel kapcsolatban. az Izaiás név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Izaiás név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Izaiás név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Izaiás névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Izaiás név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Izaiás nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Izaiás névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!