Kolja - A Kolja név jelentése, Kolja névnapjai, Kolja név becézése és más érdekességek:

● A Kolja név eredete: szláv

● A Kolja név jelentése:

a nép győzelme ( A Nikolaj rövidült alakváltozata )

● A Kolja név becézése / Kolja becenevei:

Koli, Koljus, Koljuka, Olja, Oljus, Oljuska

● Kolja névnapja:

március 21.szeptember 10.szeptember 25.november 13.december 6.
● A Kolja név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kolja név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kolja névről? Görgess lejjebb!
A Kolja az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kolja névről

● A Kolja név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kolja név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + J ( 1 ) + A ( 1 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Kolja névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Kolja név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kolja név ? Jó helyen jársz!
A Kolja: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kolja név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Kolja név magánhangzói: A, O,
A Kolja név mássalhangzói: J, K, L,
A Kolja név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kolja névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kolja névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kolja névvel kapcsolatban. a Kolja név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kolja név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kolja név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kolja névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kolja név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kolja nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kolja névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!