Kolumbusz - A Kolumbusz név jelentése, Kolumbusz névnapjai, Kolumbusz név becézése és más érdekességek:

● A Kolumbusz név eredete: latin

● A Kolumbusz név jelentése:

galamb

● A Kolumbusz név becézése / Kolumbusz becenevei:

Koli, Lumbi, Lumbusz, Umbi, Umbó,

● Kolumbusz névnapja:

június 9.
● A Kolumbusz név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kolumbusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kolumbusz névről? Görgess lejjebb!
A Kolumbusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kolumbusz névről

● A Kolumbusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kolumbusz név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + U ( 3 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Kolumbusz névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Kolumbusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kolumbusz név ? Jó helyen jársz!
A Kolumbusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kolumbusz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Kolumbusz név magánhangzói: O, U,
A Kolumbusz név mássalhangzói: SZ, B, K, L, M,
A Kolumbusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kolumbusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kolumbusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kolumbusz névvel kapcsolatban. a Kolumbusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kolumbusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kolumbusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kolumbusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kolumbusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kolumbusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kolumbusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!