Nyikoláj - A Nyikoláj név jelentése, Nyikoláj névnapjai, Nyikoláj név becézése és más érdekességek:

● A Nyikoláj név eredete: szláv

● A Nyikoláj név jelentése:

a nép győzelme, győzedelmes nép

● A Nyikoláj név becézése / Nyikoláj becenevei:

Nyikó, Nyiku, Nyikosz, Nyiki, Láj, Lájka

● Nyikoláj névnapja:

március 21.szeptember 10.szeptember 25.november 13.december 6.
● A Nyikoláj név típusa: N betűs férfi név / fiúnév
● A Nyikoláj név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nyikoláj névről? Görgess lejjebb!
A Nyikoláj az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nyikoláj névről

● A Nyikoláj név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nyikoláj név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + Y ( 7 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + J ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Nyikoláj névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Nyikoláj név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nyikoláj név ? Jó helyen jársz!
A Nyikoláj: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Nyikoláj név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Nyikoláj név magánhangzói: Á, I, O,
A Nyikoláj név mássalhangzói: NY, J, K, L,
A Nyikoláj név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Nyikoláj névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Nyikoláj névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nyikoláj névvel kapcsolatban. a Nyikoláj név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nyikoláj név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nyikoláj név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nyikoláj névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nyikoláj név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nyikoláj nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nyikoláj névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!