Szandró - A Szandró név jelentése, Szandró névnapjai, Szandró név becézése és más érdekességek:

● A Szandró név eredete: görög - latin

● A Szandró név jelentése:

férfiakat megvédő, férfiaktól megvédő ( A Sándor név alakváltozata )

● A Szandró név becézése / Szandró becenevei:

Szasza, Szandru, Szandróka, Andró, André, Dró,

● Szandró névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szandró név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szandró név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szandró névről? Görgess lejjebb!
A Szandró az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szandró névről

● A Szandró név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szandró név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + Ó ( 6 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Szandró névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Szandró név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szandró név ? Jó helyen jársz!
A Szandró: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szandró név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Szandró név magánhangzói: A, Ó,
A Szandró név mássalhangzói: SZ, D, N, R,
A Szandró név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szandró névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szandró névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szandró névvel kapcsolatban. a Szandró név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szandró név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szandró név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szandró névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szandró név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szandró nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szandró névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!