Szedrik - A Szedrik név jelentése, Szedrik névnapjai, Szedrik név becézése és más érdekességek:

● A Szedrik név eredete: kelta - angol

● A Szedrik név jelentése:

kedves, szeretetre méltó

● A Szedrik név becézése / Szedrik becenevei:

Szedi, Szedrus, Rik, Rikus, Rikó, Riku

● Szedrik névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szedrik név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szedrik név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szedrik névről? Görgess lejjebb!
A Szedrik az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szedrik névről

● A Szedrik név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szedrik név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Szedrik névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Szedrik név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szedrik név ? Jó helyen jársz!
A Szedrik: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szedrik név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Szedrik név magánhangzói: E, I,
A Szedrik név mássalhangzói: SZ, D, K, R,
A Szedrik név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szedrik névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szedrik névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szedrik névvel kapcsolatban. a Szedrik név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szedrik név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szedrik név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szedrik névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szedrik név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szedrik nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szedrik névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!