Szendrő - A Szendrő név jelentése, Szendrő névnapjai, Szendrő név becézése és más érdekességek:

● A Szendrő név eredete: magyar

● A Szendrő név jelentése:

A Szend vezetéknévből alakult ki

● A Szendrő név becézése / Szendrő becenevei:

Szendrőke, Szendruci, Szendró, Szendróka, Endrő, Endrőke

● Szendrő névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szendrő név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szendrő név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szendrő névről? Görgess lejjebb!
A Szendrő az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szendrő névről

● A Szendrő név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szendrő név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + Ő ( 9 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Szendrő névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Szendrő név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szendrő név ? Jó helyen jársz!
A Szendrő: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szendrő név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Szendrő név magánhangzói: E, Ő,
A Szendrő név mássalhangzói: SZ, D, N, R,
A Szendrő név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szendrő névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szendrő névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szendrő névvel kapcsolatban. a Szendrő név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szendrő név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szendrő név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szendrő névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szendrő név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szendrő nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szendrő névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!