Szinisa - A Szinisa név jelentése, Szinisa névnapjai, Szinisa név becézése és más érdekességek:

● A Szinisa név eredete: szláv

● A Szinisa név jelentése:

fiú ( A Siniša névből )

● A Szinisa név becézése / Szinisa becenevei:

Szini, Nisa, Nisu, Niska, Szinke, Szinu, Szinuka

● Szinisa névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szinisa név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szinisa név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szinisa névről? Görgess lejjebb!
A Szinisa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szinisa névről

● A Szinisa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szinisa név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Szinisa névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Szinisa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szinisa név ? Jó helyen jársz!
A Szinisa: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szinisa név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szinisa név magánhangzói: A, I,
A Szinisa név mássalhangzói: SZ, N, S,
A Szinisa név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szinisa névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szinisa névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 45 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szinisa névvel kapcsolatban. a Szinisa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szinisa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szinisa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szinisa névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szinisa név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szinisa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szinisa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!