Szulejmán - A Szulejmán név jelentése, Szulejmán névnapjai, Szulejmán név becézése és más érdekességek:

● A Szulejmán név eredete: arab

● A Szulejmán név jelentése:

béke ( A Salamon név arab változata )

● A Szulejmán név becézése / Szulejmán becenevei:

Szuli, Szulika, Szulka, Szulej, Lejmán, Mánka, Máni, Mánkó

● Szulejmán névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szulejmán név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szulejmán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szulejmán névről? Görgess lejjebb!
A Szulejmán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szulejmán névről

● A Szulejmán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szulejmán név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + J ( 1 ) + M ( 4 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Szulejmán névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Szulejmán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szulejmán név ? Jó helyen jársz!
A Szulejmán: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szulejmán név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szulejmán név magánhangzói: Á, E, U,
A Szulejmán név mássalhangzói: SZ, J, L, M, N,
A Szulejmán név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szulejmán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szulejmán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szulejmán névvel kapcsolatban. a Szulejmán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szulejmán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szulejmán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szulejmán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szulejmán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szulejmán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szulejmán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!