Zorba - A Zorba név jelentése, Zorba névnapjai, Zorba név becézése és más érdekességek:

● A Zorba név eredete: görög

● A Zorba név jelentése:

öröm kereső, miden napot megélő

● A Zorba név becézése / Zorba becenevei:

Zorbi, Zorbika, Zorbáscka, Zó, Zozó, Zorbó, Zorbu

● Zorba névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zorba név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zorba név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zorba névről? Görgess lejjebb!
A Zorba az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zorba névről

● A Zorba név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zorba név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + B ( 2 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Zorba névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Zorba név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zorba név ? Jó helyen jársz!
A Zorba: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zorba név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zorba név magánhangzói: A, O,
A Zorba név mássalhangzói: B, R, Z,
A Zorba név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zorba névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zorba névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 148 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 85 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zorba névvel kapcsolatban. a Zorba név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zorba név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zorba név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zorba névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zorba név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zorba nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zorba névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!