Zombor - A Zombor név jelentése, Zombor névnapjai, Zombor név becézése és más érdekességek:

● A Zombor név eredete: magyar

● A Zombor név jelentése:

bölény

● A Zombor név becézése / Zombor becenevei:

Zombo, Zomborka, Zombó, Zombu, Zombka, Ombi, Ombor, Ombu, Ombó

● Zombor névnapja:

augusztus 22.december 26.
● A Zombor név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zombor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zombor névről? Görgess lejjebb!
A Zombor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zombor névről

● A Zombor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zombor név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Zombor névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Zombor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zombor név ? Jó helyen jársz!
A Zombor: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zombor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zombor név magánhangzói: O,
A Zombor név mássalhangzói: B, M, R, Z,
A Zombor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zombor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zombor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 151 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 88 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zombor névvel kapcsolatban. a Zombor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zombor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zombor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zombor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zombor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zombor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zombor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!