Zoárd - A Zoárd név jelentése, Zoárd névnapjai, Zoárd név becézése és más érdekességek:

● A Zoárd név eredete: magyar - szláv

● A Zoárd név jelentése:

( a Szórád alakváltozata )

● A Zoárd név becézése / Zoárd becenevei:

Zozó, Zozka, Zozi, Zoárdka, Zó, Árdi, Árdus, Árdka

● Zoárd névnapja:

július 17.december 3.december 30.
● A Zoárd név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zoárd név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zoárd névről? Görgess lejjebb!
A Zoárd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zoárd névről

● A Zoárd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zoárd név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + O ( 6 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Zoárd névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Zoárd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zoárd név ? Jó helyen jársz!
A Zoárd: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zoárd név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zoárd név magánhangzói: Á, O,
A Zoárd név mássalhangzói: D, R, Z,
A Zoárd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zoárd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zoárd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 153 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zoárd névvel kapcsolatban. a Zoárd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zoárd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zoárd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zoárd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zoárd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zoárd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zoárd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!