Zámor - A Zámor név jelentése, Zámor névnapjai, Zámor név becézése és más érdekességek:

● A Zámor név eredete: magyar

● A Zámor név jelentése:

romboló, pusztító, szántó

● A Zámor név becézése / Zámor becenevei:

Zámi, Zámika, Zámcsi, Zámu, Zámus, Zámka, Ámorka, Ámcsi, Ámus, Ámó

● Zámor névnapja:

február 16.február 19.
● A Zámor név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zámor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zámor névről? Görgess lejjebb!
A Zámor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zámor névről

● A Zámor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zámor név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + Á ( 1 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Zámor névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Zámor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zámor név ? Jó helyen jársz!
A Zámor: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zámor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zámor név magánhangzói: Á, O,
A Zámor név mássalhangzói: M, R, Z,
A Zámor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zámor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zámor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 144 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 83 női név / lány név és 60 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zámor névvel kapcsolatban. a Zámor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zámor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zámor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zámor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zámor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zámor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zámor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!