Antoanett - Az Antoanett név jelentése, Antoanett névnapjai, Antoanett név becézése és más érdekességek:

● Az Antoanett név eredete: francia - római

● Az Antoanett név jelentése:

a római Antonius nemzetségnévből származik ( Antoniett alakváltozata )

● Az Antoanett név becézése / Antoanett becenevei:

Ani, Anika, Netta, Netti

● Antoanett névnapja:

február 28.
● Az Antoanett név típusa: A betűs női név / lány név
● Az Antoanett név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Antoanett névről? Görgess lejjebb!
Az Antoanett az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Antoanett névről

● Az Antoanett név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Antoanett név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Antoanett névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Antoanett név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Antoanett név ? Jó helyen jársz!
Az Antoanett: 9 betűből álló női név / lány név
Az Antoanett név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Antoanett név magánhangzói: A, E, O,
Az Antoanett név mássalhangzói: N, T,
Az Antoanett név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

Az Antoanett névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Antoanett névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 539 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 311 női név / lány név és 180 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Antoanett névvel kapcsolatban. az Antoanett név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Antoanett név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Antoanett név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Antoanett névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Antoanett név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Antoanett nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Antoanett névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!