Antoniett - Az Antoniett név jelentése, Antoniett névnapjai, Antoniett név becézése és más érdekességek:

● Az Antoniett név eredete: olasz - latin

● Az Antoniett név jelentése:

herceg, fejedelem, elöljáró ( Az Antónia francia kicsinyítőképzős származéka )

● Az Antoniett név becézése / Antoniett becenevei:

Toncsi, Toncsika, Tóni, Ani, Anti, Nini

● Antoniett névnapja:

február 28.
● Az Antoniett név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Antoniett név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Antoniett névről? Görgess lejjebb!
Az Antoniett az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Antoniett névről

● Az Antoniett név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Antoniett név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Antoniett névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Antoniett név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Antoniett név ? Jó helyen jársz!
Az Antoniett: 9 betűből álló női név / lánynév
Az Antoniett név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Antoniett név magánhangzói: A, E, I, O,
Az Antoniett név mássalhangzói: N, T,
Az Antoniett név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Antoniett névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Antoniett névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 503 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 321 női név / lány név és 182 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Antoniett névvel kapcsolatban. az Antoniett név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Antoniett név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Antoniett név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Antoniett névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Antoniett név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Antoniett nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Antoniett névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!