Antoaneta - Az Antoaneta név jelentése, Antoaneta névnapjai, Antoaneta név becézése és más érdekességek:

● Az Antoaneta név eredete: francia - római

● Az Antoaneta név jelentése:

a római Antonius nemzetségnévből származik ( Antoanett alakváltozata )

● Az Antoaneta név becézése / Antoaneta becenevei:

Ani, Anika, Netta, Netti

● Antoaneta névnapja:

február 28.
● Az Antoaneta név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Antoaneta név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Antoaneta névről? Görgess lejjebb!
Az Antoaneta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Antoaneta névről

● Az Antoaneta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Antoaneta név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Antoaneta névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Antoaneta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Antoaneta név ? Jó helyen jársz!
Az Antoaneta: 9 betűből álló női név / lánynév
Az Antoaneta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Antoaneta név magánhangzói: A, E, O,
Az Antoaneta név mássalhangzói: N, T,
Az Antoaneta név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Antoaneta névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Antoaneta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Antoaneta névvel kapcsolatban. az Antoaneta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Antoaneta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Antoaneta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Antoaneta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Antoaneta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Antoaneta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Antoaneta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!