Elenor - Az Elenor név jelentése, Elenor névnapjai, Elenor név becézése és más érdekességek:

● Az Elenor név eredete: arab

● Az Elenor név jelentése:

Isten az én világosságom ( Az Eleonóra alakváltozata )

● Az Elenor név becézése / Elenor becenevei:

Lenor, Leni, Lenus, Lenci, Eli, Elike, Elus

● Elenor névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Elenor név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Elenor név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Elenor névről? Görgess lejjebb!
Az Elenor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Elenor névről

● Az Elenor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Elenor név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 33 ( 3 + 3 )
Az Elenor névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Elenor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Elenor név ? Jó helyen jársz!
Az Elenor: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Elenor név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Elenor név magánhangzói: E, O,
Az Elenor név mássalhangzói: L, N, R,
Az Elenor név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Elenor névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Elenor névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 228 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 142 női név / lány név és 86 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Elenor névvel kapcsolatban. az Elenor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Elenor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Elenor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Elenor névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Elenor név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Elenor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Elenor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!