Eleanor - Az Eleanor név jelentése, Eleanor névnapjai, Eleanor név becézése és más érdekességek:

● Az Eleanor név eredete: arab

● Az Eleanor név jelentése:

Isten az én világosságom ( Az Eleonóra alakváltozata )

● Az Eleanor név becézése / Eleanor becenevei:

Lani, Lanus, Lanci, Eli, Elike, Ellus

● Eleanor névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Eleanor név típusa: E betűs női név / lány név
● Az Eleanor név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Eleanor névről? Görgess lejjebb!
Az Eleanor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Eleanor névről

● Az Eleanor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Eleanor név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 34 ( 3 + 4 )
Az Eleanor névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Eleanor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Eleanor név ? Jó helyen jársz!
Az Eleanor: 7 betűből álló női név / lány név
Az Eleanor név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Eleanor név magánhangzói: A, E, O,
Az Eleanor név mássalhangzói: L, N, R,
Az Eleanor név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

Az Eleanor névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Eleanor névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 233 db E betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 138 női név / lány név és 83 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Eleanor névvel kapcsolatban. az Eleanor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Eleanor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Eleanor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Eleanor névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Eleanor név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Eleanor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Eleanor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!