Eleonor - Az Eleonor név jelentése, Eleonor névnapjai, Eleonor név becézése és más érdekességek:

● Az Eleonor név eredete: arab

● Az Eleonor név jelentése:

Isten az én világosságom ( Az Eleonóra név alakváltozata )

● Az Eleonor név becézése / Eleonor becenevei:

Eli, Nori, Norci, Norka,

● Eleonor névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Eleonor név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Eleonor név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Eleonor névről? Görgess lejjebb!
Az Eleonor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Eleonor névről

● Az Eleonor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Eleonor név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
Az Eleonor névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Eleonor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Eleonor név ? Jó helyen jársz!
Az Eleonor: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Eleonor név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Eleonor név magánhangzói: E, O,
Az Eleonor név mássalhangzói: L, N, R,
Az Eleonor név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Eleonor névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Eleonor névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Eleonor névvel kapcsolatban. az Eleonor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Eleonor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Eleonor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Eleonor névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Eleonor név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Eleonor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Eleonor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!