Krimhilda - A Krimhilda név jelentése, Krimhilda névnapjai, Krimhilda név becézése és más érdekességek:

● A Krimhilda név eredete: germán - német

● A Krimhilda név jelentése:

álarcos, sisakos harcos

● A Krimhilda név becézése / Krimhilda becenevei:

Hilda, Hildus, Hilduka, Hilduci, Krimi, Krimike

● Krimhilda névnapja:

november 17.
● A Krimhilda név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Krimhilda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Krimhilda névről? Görgess lejjebb!
A Krimhilda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Krimhilda névről

● A Krimhilda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Krimhilda név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) + H ( 8 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 49 ( 4 + 9 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Krimhilda névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Krimhilda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Krimhilda név ? Jó helyen jársz!
A Krimhilda: 9 betűből álló női név / lánynév
A Krimhilda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Krimhilda név magánhangzói: A, I,
A Krimhilda név mássalhangzói: D, H, K, L, M, R,
A Krimhilda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Krimhilda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Krimhilda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Krimhilda névvel kapcsolatban. a Krimhilda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Krimhilda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Krimhilda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Krimhilda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Krimhilda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Krimhilda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Krimhilda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!