Kirilla - A Kirilla név jelentése, Kirilla névnapjai, Kirilla név becézése és más érdekességek:

● A Kirilla név eredete: görög - latin

● A Kirilla név jelentése:

az Úrhoz tartozó, Istennek szentelt ( A Kiril férfinév női párja )

● A Kirilla név becézése / Kirilla becenevei:

Rilla, Rillus, Rillka, Kiri, Kirus, Kira

● Kirilla névnapja:

augusztus 3.
● A Kirilla név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kirilla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kirilla névről? Görgess lejjebb!
A Kirilla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kirilla névről

● A Kirilla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kirilla név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Kirilla névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Kirilla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kirilla név ? Jó helyen jársz!
A Kirilla: 7 betűből álló női név / lánynév
A Kirilla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kirilla név magánhangzói: A, I,
A Kirilla név mássalhangzói: K, L, R,
A Kirilla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Kirilla névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kirilla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kirilla névvel kapcsolatban. a Kirilla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kirilla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kirilla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kirilla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kirilla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kirilla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kirilla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!