Léni - A Léni név jelentése, Léni névnapjai, Léni név becézése és más érdekességek:

● A Léni név eredete: héber

● A Léni név jelentése:

fényes, sugárzó, Magdala városából való nő ( A Léna alakváltozata )

● A Léni név becézése / Léni becenevei:

Lénike, Léncsi, Léncsu, Lénuska, Lénácska

● Léni névnapja:

július 21.július 22.július 31.
● A Léni név típusa: L betűs női név / lány név
● A Léni név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Léni névről? Görgess lejjebb!
A Léni az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Léni névről

● A Léni név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Léni név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Léni névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Léni név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Léni név ? Jó helyen jársz!
A Léni: 4 betűből álló női név / lány név
A Léni név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Léni név magánhangzói: É, I,
A Léni név mássalhangzói: L, N,
A Léni név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Léni névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Léni névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 243 db L betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 166 női név / lány név és 71 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Léni névvel kapcsolatban. a Léni név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Léni név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Léni név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Léni névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Léni név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Léni nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Léni névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!