Lonci - A Lonci név jelentése, Lonci névnapjai, Lonci név becézése és más érdekességek:

● A Lonci név eredete: görög

● A Lonci név jelentése:

Apollónak szentelt , fényes, sugárzó( A Lona alakváltozata, az Ilona és Apollónia nevek önállósult becézése )

● A Lonci név becézése / Lonci becenevei:

Lóni, Lónci, Lónika, Lóncika, Lónus, Loni, Onci, Noni

● Lonci névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Lonci név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lonci név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lonci névről? Görgess lejjebb!
A Lonci az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lonci névről

● A Lonci név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lonci név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Lonci névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Lonci név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lonci név ? Jó helyen jársz!
A Lonci: 5 betűből álló női név / lánynév
A Lonci név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lonci név magánhangzói: I, O,
A Lonci név mássalhangzói: C, L, N,
A Lonci név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Lonci névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lonci névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lonci névvel kapcsolatban. a Lonci név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lonci név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lonci név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lonci névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lonci név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lonci nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lonci névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!