Mirijam - A Mirijam név jelentése, Mirijam névnapjai, Mirijam név becézése és más érdekességek:

● A Mirijam név eredete: héber

● A Mirijam név jelentése:

mirha, keserűség ( A Mirjam alakváltozata )

● A Mirijam név becézése / Mirijam becenevei:

Miri, Mirike, Mirus, Miruska, Mircsi, Mircsa

● Mirijam névnapja:

augusztus 22.
● A Mirijam név típusa: M betűs női név / lány név
● A Mirijam név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Mirijam névről? Görgess lejjebb!
A Mirijam az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Mirijam névről

● A Mirijam név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Mirijam név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + J ( 1 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Mirijam névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Mirijam név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Mirijam név ? Jó helyen jársz!
A Mirijam: 7 betűből álló női név / lány név
A Mirijam név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Mirijam név magánhangzói: A, I,
A Mirijam név mássalhangzói: J, M, R,
A Mirijam név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Mirijam névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Mirijam névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 349 db M betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 219 női név / lány név és 122 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Mirijam névvel kapcsolatban. a Mirijam név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Mirijam név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Mirijam név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Mirijam névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Mirijam név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Mirijam nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Mirijam névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!