Ottilia - Az Ottilia név jelentése, Ottilia névnapjai, Ottilia név becézése és más érdekességek:

● Az Ottilia név eredete: germán

● Az Ottilia név jelentése:

öröklött vagyon, birtok ( Az Otília alakváltozata )

● Az Ottilia név becézése / Ottilia becenevei:

Lia, Lius, Liácska, Oti, Otika, Otilka, Tili, Tilka, Tillus

● Ottilia névnapja:

december 13.
● Az Ottilia név típusa: O betűs női név / lánynév
● Az Ottilia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ottilia névről? Görgess lejjebb!
Az Ottilia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ottilia névről

● Az Ottilia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ottilia név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Ottilia névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Ottilia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ottilia név ? Jó helyen jársz!
Az Ottilia: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Ottilia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ottilia név magánhangzói: A, I, O,
Az Ottilia név mássalhangzói: L, T,
Az Ottilia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Ottilia névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ottilia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 81 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 48 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ottilia névvel kapcsolatban. az Ottilia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ottilia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ottilia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ottilia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ottilia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ottilia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ottilia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!