Enola - Az Enola név jelentése, Enola névnapjai, Enola név becézése és más érdekességek:

● Az Enola név eredete: amerikai - angol

● Az Enola név jelentése:

magányos ( Az angol "alone" szó visszafelé olvasva )

● Az Enola név becézése / Enola becenevei:

Eno, Enolka, Nola, Nolcsi, Nolcsu, Nolci

● Enola névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Enola név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Enola név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Enola névről? Görgess lejjebb!
Az Enola az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Enola névről

● Az Enola név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Enola név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Enola névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Enola név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Enola név ? Jó helyen jársz!
Az Enola: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Enola név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Enola név magánhangzói: A, E, O,
Az Enola név mássalhangzói: L, N,
Az Enola név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Enola névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Enola névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 230 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 143 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Enola névvel kapcsolatban. az Enola név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Enola név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Enola név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Enola névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Enola név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Enola nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Enola névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!