Edmunda - Az Edmunda név jelentése, Edmunda névnapjai, Edmunda név becézése és más érdekességek:

● Az Edmunda név eredete: germán - angol

● Az Edmunda név jelentése:

az öröklött birtokot megőrző ( Az Edmund férfinév női párja )

● Az Edmunda név becézése / Edmunda becenevei:

Edu, Eduka, Edus, Munda, Mundus, Mundika, Mundi

● Edmunda névnapja:

november 16.november 20.
● Az Edmunda név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Edmunda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Edmunda névről? Görgess lejjebb!
Az Edmunda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Edmunda névről

● Az Edmunda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Edmunda név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + M ( 4 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Edmunda névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Edmunda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Edmunda név ? Jó helyen jársz!
Az Edmunda: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Edmunda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Edmunda név magánhangzói: A, E, U,
Az Edmunda név mássalhangzói: D, M, N,
Az Edmunda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Edmunda névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Edmunda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Edmunda névvel kapcsolatban. az Edmunda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Edmunda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Edmunda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Edmunda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Edmunda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Edmunda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Edmunda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!