Emanuéla - Az Emanuéla név jelentése, Emanuéla névnapjai, Emanuéla név becézése és más érdekességek:

● Az Emanuéla név eredete: héber

● Az Emanuéla név jelentése:

velünk az Isten ( Az Emánuel férfinév női párja )

● Az Emanuéla név becézése / Emanuéla becenevei:

Éla, Élus, Éluska, Éli, manus, Manci, Manuka, Emi, Emmus

● Emanuéla névnapja:

március 26.
● Az Emanuéla név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Emanuéla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Emanuéla névről? Görgess lejjebb!
Az Emanuéla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Emanuéla névről

● Az Emanuéla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Emanuéla név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Emanuéla névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Emanuéla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Emanuéla név ? Jó helyen jársz!
Az Emanuéla: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Emanuéla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Emanuéla név magánhangzói: A, E, É, U,
Az Emanuéla név mássalhangzói: L, M, N,
Az Emanuéla név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Emanuéla névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Emanuéla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Emanuéla névvel kapcsolatban. az Emanuéla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Emanuéla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Emanuéla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Emanuéla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Emanuéla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Emanuéla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Emanuéla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!