Kusid - A Kusid név jelentése, Kusid névnapjai, Kusid név becézése és más érdekességek:

● A Kusid név eredete: perzsa

● A Kusid név jelentése:

Nap, ragyogó Nap

● A Kusid név becézése / Kusid becenevei:

Kusi, Kusó, Kusu, Kuska, Sid, Sidu, Sidka

● Kusid névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kusid név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kusid név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kusid névről? Görgess lejjebb!
A Kusid az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kusid névről

● A Kusid név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kusid név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Kusid névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Kusid név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kusid név ? Jó helyen jársz!
A Kusid: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kusid név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Kusid név magánhangzói: I, U,
A Kusid név mássalhangzói: D, K, S,
A Kusid név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kusid névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kusid névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 275 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 132 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kusid névvel kapcsolatban. a Kusid név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kusid név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kusid név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kusid névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kusid név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kusid nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kusid névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!