Kresimir - A Kresimir név jelentése, Kresimir névnapjai, Kresimir név becézése és más érdekességek:

● A Kresimir név eredete: szláv - lengyel

● A Kresimir név jelentése:

békét hirdető, alapító ( A Kazimir alakváltozata )

● A Kresimir név becézése / Kresimir becenevei:

Kresi, Kersike, Kresó, Simi, Simir, Simirke

● Kresimir névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kresimir név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kresimir név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kresimir névről? Görgess lejjebb!
A Kresimir az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kresimir névről

● A Kresimir név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kresimir név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) = 48 ( 4 + 8 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Kresimir névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Kresimir név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kresimir név ? Jó helyen jársz!
A Kresimir: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kresimir név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Kresimir név magánhangzói: E, I,
A Kresimir név mássalhangzói: K, M, R, S,
A Kresimir név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kresimir névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kresimir névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 276 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kresimir névvel kapcsolatban. a Kresimir név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kresimir név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kresimir név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kresimir névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kresimir név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kresimir nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kresimir névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!